ALWAYS AT THE FAREFRONT

Onze groep wordt gevormd door een aantal bedrijven die actief zijn in de productie en verkoop van waterpompen, dompelpompen, motoren en elektronica toegepast op de pompen. Al onze activiteiten zijn ontwikkeld rond water en onze mensen, de belangrijkste bronnen voor het succes van onze Groep. We zijn voortdurend op zoek naar goed voorbereide en professionele mensen die kunnen passen in ons team en bijdragen aan de verbetering van de prestaties, dankzij hun initiatieven en persoonlijke vaardigheden. Het talent ligt in de ontwikkeling van business strategieën, met respect voor onze waarden en onze missie, met uitstekende prestaties en een duidelijk potentieel.

 

ORGANISED BY PROCESSES

We hebben ons bedrijf georganiseerd  door het in kaart brengen van alle activiteiten in processen via organische flowcharts met een gemeenschappelijk doel: tevreden klanten! Alle afdelingen zijn geïntegreerd in deze processen: marketing, verkoop, productie, supply chain, R & D, Finance, IT, Human Resources, Kwaliteit en Service.

 

YOUR PLACE IN THE TEAM
Bent u een dynamisch persoon, spreek je Nederlands en Frans op een goed niveau, heb je competenties en vaardigheden in de gebieden waarin wij werken en als je klaar bent om een uitdaging aan te gaan... dan kun jij de juiste persoon zijn voor ons!

 

Stuur ons je CV via human@dwtgroup.com