"Eenvoudige en efficiënte oplossingen vormen de grootste innovaties. De technologie van onze producten spreekt dezelfde taal als de kopers en de gebruikers. Dat is onze kracht."

BUILDING SERVICE

DAB ontwikkelt technisch geavanceerde oplossingen, zeer efficiënt en betrouwbaar, voor een groot aantal bedrijfssectoren: van verwarming en airconditioning circulatiesystemen via wateraanvoer- en waterdruk voor brandbestrijding tot en met de afvoer van afvalwater.

BEREGENING EN IRRIGATIE

DAB levert pompoplossingen voor het opvoeren van grondwater voor agrarische toepassingen en irrigatie. Dompelpompen en motoren van hoge kwaliteit, betrouwbaar en ontworpen om een efficiënt energieverbruik te waarborgen. Een breed assortiment om tegemoet te komen aan elk type systeem tot en met industriële en aquaducttoepassingen.

HUISHOUDELIJK EN SEMI INDUSTRIEEL
DAB produceert technologisch geavanceerde, eenvoudig te installeren pompen en pompinstallaties. Ze staan voor efficiëntie, betrouwbaarheid en energiebesparing zowel bij huishoudelijke als industriële toepassingen zoals verwarming en airconditioning, watervoorziening en drukverhoging, irrigatie en tuinieren, regenwaterrecuperatie, drainage en afvoer van afvalwater, de circulatie en filtratie van het zwembad water.