Esybox line photo

04/10/2022

Esybox Line - De referentie voor revolutionaire waterdrukoplossingen.

Bent u op zoek naar een oplossing voor waterbeheer die u het leven gemakkelijk maakt?

Maak kennis met de Esybox-lijn, een reeks pompen die een grote verscheidenheid aan revolutionaire oplossingen voor waterdruk biedt. Sinds de ontwikkeling van de lijn in 2013 hebben we onze Esybox-producten voortdurend aangepast, geïnnoveerd en verfijnd om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en om een waterbeheeroplossing te bieden voor elk type toepassing. Dus wat uw specifieke eisen ook zijn, de Esybox-lijn zal u helpen aan elke behoefte te voldoen.

Bekijk hoe eenvoudig waterbeheer wordt met de Esybox-lijn, en vind de oplossing die het beste bij u past.

 

Esybox - De grondlegger

De Esybox, gelanceerd in 2013, werd het eerste volledig geïntegreerde elektronische systeem dat volledig in een kast zat, met focus op prestatie en gemak in één kant-en-klare drukverhogingspomp. Het is hier dat DAB zijn stempel drukte op de industrie en een revolutie teweegbracht in het opvoeren van de waterdruk met een unit die even compact als krachtig was. Een nieuwe standaard werd gezet voor waterbeheer in residentiële toepassingen.

De Esybox is ontworpen voor appartementsgebouwen met maximaal zes verdiepingen en negen eenheden en is bedoeld voor gebruik van drinkwater en tuinieren in huishoudelijke systemen; en heeft een ergonomisch ontwerp dat eenvoudig waterbeheer en eenvoudig onderhoud en bediening mogelijk maakt.

 

Esybox Mini³ - Het vervolg

Omdat de Esybox zo populair is gebleken bij zowel installateurs als eindgebruikers, zijn we in 2015 nog een stap verder gegaan en hebben we de Esybox Mini³ aan de Esybox-lijn toegevoegd. Kleiner en stiller, maar net zo krachtig, is de Esybox Mini³ ideaal voor appartementen tot drie verdiepingen, met twee badkamers en tuinen tot 50m² groot.

De Esybox en de Esybox Mini³ verschillen weliswaar in grootte, maar delen een aantal belangrijke overeenkomsten:

 • Ze zijn stil: Dankzij hun watergekoelde motor, elektronische omschakelaar, geluidsdichte behuizing en anti-vibratievoeten zijn ze zo goed als geruisloos.
 • Ze zijn compact: Dankzij hun handige formaat zijn ze gemakkelijk op te bergen - klein genoeg om onder het aanrecht te passen, met voldoende vermogen om in het hele huis en de tuin een constante druk te handhaven.
 • Ze zijn betaalbaar: de innovatieve frequentieregeling houdt de druk constant, terwijl de energiebesparing tot 50% kan oplopen.
 • Ze zijn flexibel: installeer de Esybox of Esybox Mini³ overal in uw huis voor volledig gemak - horizontaal, verticaal of aan de muur gemonteerd.

 

Esybox Diver - Met zicht op vooruitgang

De volgende evolutie in de Esybox-lijn kwam tot stand in 2020, waarbij de overstap werd gemaakt van kleinere residentiële en huishoudelijke toepassingen naar grotere commerciële en landbouwtoepassingen. Deze keer was het de Esybox Diver die aan het Esybox-assortiment werd toegevoegd, een elektronische, meerfasige pomp van 7" die veiligheid, efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid garandeert.

De Esybox Diver, ontworpen voor gebruik in putten, reservoirs of tanks, is de ideale oplossing voor alle behoeften op het gebied van waterbeheer en regenopvang. Waaronder tuinieren en irrigatie, hergebruik van regen- en grondwater en waterdrukregeling. Dankzij de geïntegreerde omvormer, de geavanceerde technologie en de veelzijdige accessoires biedt hij bovendien een aantal duidelijke voordelen:

 • Energiebesparingen tot 55% dankzij geïntegreerde variabele frequentieaandrijving en VSD-technologie.
 • Eenvoudige en gemakkelijke installatie met lage geluidsniveaus.
 • Compact ontwerp dat in de meeste tanks past.
 • Gegarandeerde waterdichtheid met de NFC-pomp die de aansluiting van een vlotterschakelaar of waterpeillezer mogelijk maakt zonder het elektronische compartiment te hoeven openen.
 • Snelle en eenvoudige installatie met het geïntegreerde expansievat.
 •  Een gestroomlijnd, compact systeem voor een constantere betrouwbaarheid na verloop van tijd.
 • Onmiddellijke aanzuiging bij installatie dankzij de ontluchtingsklep.
 • Eenvoudig onderhoud dankzij een modulaire en functionele constructie.
 • Geïntegreerde omschakelaar waarmee de waterdruk kan worden aangepast aan de vraag, waardoor de prestaties en het energieverbruik worden geoptimaliseerd.
 • Eenvoudige detectie van het waterniveau dankzij de vlotter.

 

Esybox Max - Een nieuwe visie voor de toekomst

De Esybox-lijn wordt vervoegd door de Esybox Max, de nieuwste toevoeging aan het assortiment en een die in 2020 werd geïntroduceerd, na de Esybox Diver. De Esybox Max, verkrijgbaar in twee maten, is een elektronische drukverhogingsset voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, met een modulair ontwerp dat premium flexibiliteit en meerdere configuraties mogelijk maakt.

De Esybox Max werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gebouwen zoals ziekenhuizen, hotels en appartementsgebouwen en is de volgende evolutie in waterbeheeroplossingen. Deze maakt maximale prestatie mogelijk met een minimaal energieverbruik en heeft een reeks tastbare voordelen:

 • Gemakkelijk te kiezen: Het modulaire ontwerp maakt verschillende configuraties mogelijk, het compacte ontwerp maakt het geschikt voor elke ruimte en de prestaties maken energiebesparingen tot 20% mogelijk.
 • Gemakkelijk te configureren: Kies uit twee hydraulische systemen en stel uw drukverhogingsset samen met maximaal vier pompen.
 • Gemakkelijk op te slaan: Het compacte ontwerp neemt tot drie keer minder ruimte in dan vergelijkbare systemen, waardoor het magazijn gemakkelijk te organiseren is en tijd en kosten worden bespaard.
 • Eenvoudig te installeren: Bespaar tijd bij het installeren en instellen met het vergrendelende montagesysteem en de ingebouwde connectiviteit of kies voor montage op locatie voor het ultieme gemak.
 • Eenvoudig te onderhouden: Dankzij DConnect, DAB's cloud service, is de Esybox Max eenvoudig te controleren en te onderhouden. Dankzij onderhoud op afstand beschikbaar vanaf uw smartphone of mobiele apparaat.

 

Maak het jezelf gemakkelijk met DConnect

Sinds 2016 is de Esybox-lijn eenvoudiger dan ooit te beheren met DConnect - de afstandsbedieningsdienst die eenvoudige bewaking en beheer mogelijk maakt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart.

Dankzij deze digitale innovatie hoeft u uw pompen niet meer te bezoeken om ze ter plaatse te onderhouden. Nu hoeft u alleen nog maar verbinding te maken met de DConnect-app, en u geniet van een meer gestroomlijnde ervaring dan ooit tevoren:

 • Download de app snel en eenvoudig (compatibel met zowel Android- als iOS-systemen).
 • Ontvang real-time meldingen van storingen of andere kritieke problemen.
 • Plan onderhoud efficiënt in en beheer noodgevallen.
 • Voorspel problemen op afstand en handel direct.
 • Houd het energie- en waterverbruik voortdurend onder controle.
 • Bespaar tijd en geld op on-site bezoeken en onderhoudsduur.

Dit is innovatie op zijn best, en u kunt ervan genieten met de Esybox-reeks - de ideale combinatie van design en technologie die voor u werkt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Met tientallen jaren ervaring in watermanagement oplossingen, hebben we bij DAB al een reputatie opgebouwd in de industrie. Nu met de Esybox lijn, hebben we ook een erfenis opgebouwd - een reeks van waterdruk oplossingen gekenmerkt door innovatie en cutting-edge technologie, allemaal ontworpen met eenvoud, betaalbaarheid en efficiëntie in het achterhoofd. Maak het leven vandaag nog gemakkelijk met Esybox.

Voor meer info over onze Esyline producten: 
Esybox Mini³
Esybox
Esybox Diver
Esybox Max