Bescherming van de privacy

Gezien het feit dat de term "persoonsgegevens punt" wordt gedefinieerd als alle informatie die betrekking hebben op een individu, geïdentificeerde of identificeerbare, zelfs indirect, aan de hand van alle andere informatie, waaronder een persoonlijk identificatienummer; wordt erop gewezen dat persoonsgegevens niet worden verzameld via deze website, tenzij de gebruiker zelf de informatie van zijn eigen vrije wil levert en het is noodzakelijk voor de diensten die hij heeft op verzoek van de site te leveren.

Surfen op de Site

Browsegegevens: deze gegevens zodat de computersystemen beheerder van de site en Internet communicatieprotocollen functioneren moet worden verkregen. Onder deze categorie valt bijvoorbeeld, IP-adressen of domeinnamen van de computer wordt gebruikt om de Site en andere parameters die betrekking hebben op het besturingssysteem gebruikt door de gebruiker te bezoeken om verbinding te maken met de site. Dab Pumps S.P.A. verzamelt deze gegevens om de werking van de site te beheren en om de algemene prestaties te verbeteren. De gegevens verzameld voor dit doel zijn op geen enkele manier verbonden met andere informatie met betrekking tot de gebruikers, noch zijn ze gebruikt voor het identificeren of profileren hen. De hierboven bedoelde Browsing gegevens worden slechts tijdelijk bewaard in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Informatieve mededeling over de verwerking van persoonsgegevens op grond van art. 13 van wetsbesluit 196/03 "Bescherming Persoonsgegevens Code"

De verantwoordelijke is

Dab Pumps SpA, Via Marco Polo 14, Mestrino (PD) tel. 049.5125000 - Fax 049.5125950 e-mail: privacy@dwtgroup.com

HET HOOFD VAN gegevensverwerking is: Accounting & Legal Manager, met domicilie ten kantore van de vennootschap.

Doeleinden waarvoor de gegevens BEHANDELD

Persoonsgegevens die u verstrekt wanneer u zich registreert op de site zal worden behandeld om ons in staat te sturen, ook per e-mail, informatie over onze producten en onze speciale aanbiedingen, evenals previews van nieuwe producten.
 

BEHANDELINGSMETHODEN

De bovengenoemde gegevens zullen nauwgezet en correct worden behandeld, aan de voorschriften van het Wetboek bedoelde verplichtingen beveiliging. De gegevens worden verwerkt met behulp van handmatige, geautomatiseerde en datatransmissie instrumenten logica strikt gekoppeld aan de doelstellingen in kwestie en, in elk geval op een wijze die de veiligheid en vertrouwelijkheid garandeert.

VERPLICHT Verlening van DATA

De verlening van de gegevens is verplicht, essentieel voor het bereiken van de hierboven beschreven doelen. Het niet met de hand over dergelijke informatie kan ons ervan weerhouden die voldoen aan uw wensen.

Groepen personen tot de gegevens WIE kan worden overgedragen

In overeenstemming met de wet- en regelgeving, kunnen gegevens worden overgedragen wanneer het nodig is om de administratieve behoeften en ter bescherming voldoen. Verder kunnen gegevens worden overgedragen aan personen die bevoegd zijn om toegang door wet- en regelgeving te krijgen.

Rechten van de betrokkenen (BETROKKENEN) (art. 7 WETSDECREET 196/03)

U kunt uw rechten ten opzichte van de Data Controller te oefenen op elk gewenst moment, in het bijzonder kan het volgende te verkrijgen: 1) uitsluitsel omtrent het al dan niet gegevens over je bestaat en of ze zijn overgedragen; 2) een vermelding van de herkomst van de gegevens, de doeleinden waarvoor ze worden behandeld en de methoden vastgesteld, het in het geval van behandeling toegepast door elektronische instrumenten logica, Identificatie van de gegevens Controller en onderwerpen waarop de gegevens kunnen worden doorgegeven op; 3) de herziening, verbetering of aanvulling van gegevens; 4) de verwijdering, transformatie in anonieme vorm of afscherming van de gegevens behandeld in strijd met de wet; 5) voorwerp, geheel of gedeeltelijk, op legitieme gronden, om de verwerking van gegevens, zelfs als die betrekking hebben op het doel waarvoor ze moeten worden verzameld, om de verwerking van gegevens voor marketing doeleinden of in verband met marktonderzoek.